Peel2glow

Peel2glow

Peel2glow

Bij een peeling wordt gebruik gemaakt van zuren die de dode huidcellen verwijderen en de huid een betere doorlaatbaarheid geeft, waardoor actieve ingrediënten goed door de huid worden opgenomen.

De peel2glow is een duoproduct voor thuisgebruik; er zijn twee ampullen -Peel en Glow- beschikbaar met beide een andere functie. Beide producten bevatten hoge concentraties en samenstellingen dan andere verkrijgbare serums. Met de Peel wordt de huid geëxfolieerd; de dode huidcellen worden verwijderd. De Glow heeft als eigenschap om specifieke aandoeningen aan te pakken, door de hoge concentratie van actieve ingrediënten. Glow zorgt voor herstel en voeding van de huid en verzachting van de fijne lijntjes, waardoor de huid weer stralend en fris wordt.

Na het gebruik van de peeling is de huid extra gevoelig voor UV-straling. Het is daarom erg belangrijk een goede zonnebrandcrème te gebruiken. De Neosolex SPF 50+ is verkrijgbaar in sprayvorm en biedt bescherming tegen UV-A en UV-B. Het is een transparante spray met een lichte textuur, die gemakkelijk aan te brengen is zonder plakkerige handen. Neosolex SPF 50+ is ook geschikt voor gevoelige huidtypes.

Plan vandaag nog een afspraak

Wij helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact op voor een behandeling.

Wij helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact op voor een behandeling.