RRS®-Inject skinboosters

RRS®-Inject skinboosters

RRS®-Inject skinboosters

Een skinbooster is een product dat een boost geeft voor je huid. Naarmate de jaren vestrijken verandert de huid. De elasticiteit en de stevigheid van de huid nemen af. Er ontstaat een grotere behoefte aan extra actieve ingrediënten die de huid weer stimuleren om meer collageen en elastine aan te maken. Hierdoor verbeteren de stevigheid en elasticiteit. De huid gaat tevens meer stralen. Huidveroudering wordt op deze manier door een skinbooster vertraagd. Ze bevatten verschillende actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren.

Geschikte indicaties voor een behandeling met skinboosters zijn:

Huidveroudering (ondiepe rimpels)
Onregelmatige pigmentvorming
Droge huid
Donkere kringen rondom de ogen
Striae of cellulite.

Daarnaast werken de skinboosters tegen dunner wordend haar, of ongewenst haarverlies. Afhankelijk van de kwaliteit van de huid wordt een geschikte skinbooster met de juiste actieve ingrediënten gekozen en toegepast.

Het verschil tussen een skinbooster en een product smeren op de huid is dat hyaluronzuur met de actieve ingrediënten bij een skinbooster gelijk in de juiste huidlaag wordt aangebracht. Dit wordt gedaan door middel van microneedling met de mesoinjector. De mesoinjector is een innovatieve manier van microneedling. Door het toepassen van deze behandeling kan de huid zijn functie nog beter uitvoeren. Tevens zorgt microneedling oor een betere doorbloeding die de collageen- en elastinevezels stimuleren en zo voor een betere elasticiteit en meer stevigheid zorgen.

Een persoonlijk behandelplan wordt tijdens de intake opgesteld, waarbij ook productadvies voor thuisgebruik wordt gegeven. De behandeling zal voelen als lichte druk, tintelend of prikkelend maar is over het algemeen goed te verdragen. Na de behandeling ziet de huid rood. Afhankelijk van de diepte en het gekozen product verdwijnt de roodheid binnen enkele uren.

Plan vandaag nog een afspraak

Wij helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact op voor een behandeling.

Wij helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact op voor een behandeling.