Over ons

Over ons

Over Skin Medic

Huidtherapie SkinMedic is een paramedische praktijk voor huid- en oedeemtherapie die gevestigd is in Health Care Suliman. De huidpraktijk is direct toegankelijk, wat inhoudt dat u zonder verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist een afspraak kunt maken. Voor enkele gevallen is er wel een verwijsbrief nodig, denk aan oedeemtherapie. Huidtherapie SkinMedic heeft namelijk met verschillende zorgverzekeraars in Nederland contracten afgesloten. Hierdoor kunt u uw behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen.

Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Huidtherapie SkinMedic heeft in 2017 haar deuren geopend. De eigenaresse Ansa is in 2013 afgestudeerd als huidtherapeut. De afgelopen zes jaar heeft zij met plezier gewerkt in een huidtherapeutische praktijk in Amsterdam. Ansa wilde graag meer uitgedaagd worden en daarom heeft zij Huidtherapie SkinMedic opgericht. Door haar stages en werk in andere praktijken heeft zij zowel ervaring kunnen opdoen in de cosmetische als de medische behandelingen. Tijdens haar studie is Ansa op internationale stage gegaan en heeft zich verder gespecialiseerd in manuele lymfedrainage. Door deze ervaringen is Huidtherapie SkinMedic breed inzetbaar voor het huidtherapeutische werkveld.

Haar kracht is om samen met de patiënt te streven naar een mooie en gezonde huid. Goede voorlichting en adviezen zijn belangrijk. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de behandeling.

Naast het werken in de praktijk besteedt Ansa veel aandacht aan bijscholingen en congressen. Door het blijven volgen van de nieuwste ontwikkelingen kan zij de beste zorg verlenen aan haar patiënten.

Wij zijn aangesloten bij:

Plan vandaag nog een afspraak

Wij helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact op voor een behandeling.

Wij helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact op voor een behandeling.