RRS®-HA Eyes

RRS®-HA Eyes

RRS®-HA Eyes

De RRS® HA Eyes skinbooster wordt ingeet bij donkere kringen rondom de ogen, bij wallen, fijne lijntjes rondom de ogen en bij verbetering van de oogcontouren. De actieve ingrediënten bestaan uit hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen, en aminozuren die die huid repareren, opvullen en voeden. Het bevat tegens stoffen die het lymfedrainagesysteem onder de ogen activeert. Daarnaast heeft het pigmentremmende ingrediënten. RRS® HA Eyes wordtr toegedient door middel van microneedling. Zoals eerder aangegeven worden producten op deze manier beter opgenomen dan crèmes die op de huid worden aangebracht.

RRS® HA Eyes heeft verschillende eigenschappen:

Bevordert de afvoer van overtollig lymfevocht
Zorgt voor een verbeterde doorbloeding
Verbetert de spanning en permeabiliteit (doorlaatbaarheid) van de vaatwand
Remt de aanmaak van pigment af
Maakt de huid rondom de ogen lichter.

Tijdens het intakegesprek wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en wordt productadvies voor thuisgebruik gegeven. Gemiddeld wordt een kuur van vier tot zes behandelingen aanbevolen. Na de behandelingen toont de huid rood en een beetje gezwollen. Dit verdwijnt doorgaans na enkele uren. De donkere kleur rondom de ogen neemt af en de huid zal er frisser uitzien.

Naast de behandelingen en het gebruik van de thuisproducten wordt voldoende slaap ook geadviseert. Bij een slaaptekort wordt extra cortisone aangemaakt wat collageenvezels afbreekt. Dit maakt de huid rondom de ogen dunner en de onderliggende bloedvaatjes wijder, waardoor ze beter zichtbaar zijn. Dit is hoe de donkere kleur rond de ogen ontstaat. Ook het beperken van de alcoholinname, het minderen van zout bevordert en het drinken van voldoende water bevorderen het resultaat.

Plan vandaag nog een afspraak

Wij helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact op voor een behandeling.

Wij helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact op voor een behandeling.